0
  • Kurven er tom!

0
0

Betingelser

Betaling:

MobilePay

Nu kan du betale med MobilePay. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt at indtaste alle dine kortoplysninger. Dit telefonnummer - og din mobil - er alt du behøver. (Gælder pt. kun danske kunder)
Bliv klar på kun fem trin (Hvis du ikke allerede har installeret MobilePay på din mobil:
For at blive klar, skal du først aktivere dit betalingskort - f.eks. dit Dankort eller Visa/Dankort - i MobilePay app'en. Det gør du på følgende måde:

  • Åbn MobilePay app'en
  • Gå ind under "Indstillinger"
  • Vælg "Betalingskort"
  • Klik på "Aktiver til nethandel"
  • Accepter med din NemID (det er kun denne ene gang du skal bruge NemID)
Fortrydelsesret

Du kan trygt handle i vores webshop, fordi du som forbruger altid har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare og du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til vores mailadresse "mail@weddingdeluxe.dk "
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvis du sender din ordre retur til os skal det være i samme stand som den blev leveret, og uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har sendt en mail til os og meddelt, at du fortryder dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage som du du har indbetalt til os. Når vi modtager din returvare, tjekker vi den for eventuel værdiforringelse. Hvis vi vurderer, at varens værdi er forringet, forbeholder vi os retten til ikke at udbetale det fulde beløb for varen. 
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Vi modtager hverken pakker/breve uden omdeling eller pakker/breve sendt pr. efterkrav.
Efter nærmere aftale kan du også vælge selv at returnere varen på en af ovennævnte adresser og dermed spare omkostninger til returfragten.
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos ”Amagerfrimærke Central” og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på "www.amager-frimærkeshop.dk" er Poul Andersen.
Som registreret hos Weddingdeluxe har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.