0
  • Kurven er tom!

0
0

Levering


Levering til brude

Vi sender vores pakker med postnord til nærmeste pakke udleveringssted.

Danmark: ca kr. 50,-. Med dhl
Vi leverer i øjeblikket kun i Danmark, medmindre andet er aftalt via mail.

Leveringstid

Adresser i Danmark : 1-7 hverdage.

 

Returret til vores kære brude

WeddingDeluxe yder 14 dages returret gældende fra den dag varen er modtaget. Denne returret gælder kun varer købt på vores webshop og ikke i vores fysiske butik.


Vores label og hangingtag må ikke fjernes fra varen, hvis den skal returneres. Vi tager ikke varer retur, der har været brugt. Det gælder også hvis varen har været vasket eller hvis den er snavset. Varen skal sendes retur med vedlagte returseddel. Kunden betaler selv for returfragten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varen returneres til:

WeddingDeluxe

Knardrup Bygade 57

3660 Stenløse

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på fuhrmanns.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på WeddingDeluxe har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren af Weddingdeluxe har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Weddingdeluxe videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.