Personlig brudekjole stylist

Brude stylist

Din bryllupsdag er en af de vigtigste dage i dit liv, og selvfølgelig skal din kjole skal være perfekt. Alt skal være perfekt på jeres store dag - sko, smykker, brudepigernes tøj, din mors tøj, og din fremtidige mands beklædning.
 
Planlægning af et bryllup kan være en følelsesladet rejse og kan til tider være stressende. WD's service hjælper med at fjerne denne stress. Vi tilbyder dig gode råd og vejledning til at finde den perfekte kjole, sko og smykker.
 
Vi har et team af meget dygtige specialister til rådighed som kan hjælpe med hårstyling og makeup. Vi har fokus på det praktiske ved at hjælpe dig med at opnå det look du ønsker til din store dag og gøre det til en fornøjelig, stressfri proces.
 
Vidste du, at vi anbefaler, at du vælger din drømmebrudekjole 6-8 mrd. før dit bryllup. Dette gør vi, fordi nogle producenter kan tage op til 5 mrd. om at sy en ny brudekjole. Så  er der ofte tilretning hos en skrædder, som også skal huskes i din tidsplan.

De 6-8 mrd. er ment som en guideline, der giver ro i maven og god tid til at finde drømmekjolen. Vi har altid butikken fuld af flotte kjoler, om du kommer 2 år eller 7 dage før brylluppet.

Some Like it classic, some like it Scandinavian